Η εταιρεία


H HOME BUILDS A.E.  είναι μια οικογενειακή επιχείρηση  η οποία ιδρύθηκε το 1994 που εδρεύει στον κόμβο Θεσσαλονίκης - Περαίας διασταύρωση με Πλαγιάρι και αποτελεί πλέον μία καταξιωμένη επιχείρηση στο  χώρο των δομικών υλικών.

Ο ιδρυτής της εταιρίας κος Ιωάννης Κουσιμήτρης διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία στον  χώρο της κατασκευής κατοικιών έπειτα από πείρα  50 ετών τόσο στον Καναδά όσο και στην Ελλάδα.

Βασικός στόχος της εταιρίας είναι η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών τόσο στο χονδρικό όσο στο λιανικό εμπόριο, βάση των καινούργιων απαιτήσεων τόσο στην κατασκευή κτιρίων όσο και στην συντήρηση. Το έμπειρο προσωπικό μας, δίνει ιδέες και πληροφορίες για το χτίσιμο, την ανακαίνιση και την κατασκευή κάθε έργου, προσφέροντας τεράστια ποικιλία και τις πιο συμφέρουσες τιμές.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει  σημαντική εξέλιξη στην παροχή προϊόντων για DIY κατασκευές , την οργάνωση σπιτιού καθώς και τις εργασίες στον κήπο.

Για τους επαγγελματίες διατίθεται  μεγάλη ποικιλία εργαλείων, ηλεκτρικών και χειρός για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στην εργασία τους. Επίσης διατίθενται  είδη  ένδυσης και προστασίας για την καλύτερη άνεση και ασφάλεια τους.

Για τους λιγότερους έμπειρους  υπάρχει το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να σας βοηθήσει προτείνοντας σας τα κατάλληλα προϊόντα ή το συνεργαζόμενο συνεργείο βάση των αναγκών σας.

Σε ότι αφορά την οργάνωση και την καθαριότητα του σπιτιού σας παρέχονται  συστήματα αποθήκευσης, είδη κουζίνας  και επαγγελματικά καθαριστικά για τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού.

 Είμαστε δίπλα σας για να καλύπτουμε τις ανάγκες σας.

 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική \ Η εταιρεία
 
Προμηθευτές
ClimaPlus
Fibran
Status
GlassCleaning
YTONG
Vitex
VIVECHROM
BONDEX
Speedo
Arena
Bison
Turbo
Duro Stick
HPX

HOME BUILDS A.E.
ΔΟΜΙΚΑ & ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
18 ΧΛΜ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΠΕΡΑΙΑΣ
Τηλ. 2392071625, Fax. 2392072370

  


Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης
Προϊόντα